Spotify pani kokku muusikalisti kodus üksi olevatele lemmikloomadele

Seitsmesed

Muusika voogedastustplatvorm Spotify teatab, et on nüüdsest võtnud fookuse ka lemmikloomade peale ning loonud neile tervelt eraldi muusika playlistid, et nad end kodus üksi olles meeleolukamalt tunneksid, kirjutab sky.ee.

Näieks on võimalus oma igavlevale koerale panna taustale mängima playlist nimega “My Dog’s Favourite Podcast”.

Lemmikutele mõeldud taskuhäälingus kõlavad näiteks rahustavad inimhääled, mahe muusika, linnuhääled ja isegi vihm. Podcastile on oma hääle andnud Briti näitlejad Ralph Ineson ja Jessica Raine, kes on mänginud maailmakuulsates teleseriaalides “Troonide mäng” (“Game of Thrones”) ja “Kutsuge ämmaemand!” (“Call The Midwife”).

Muusikavaliku loomiseprotsessis osalesid ka mitmed loomapsühholoogid, kelle kinnitusel on loomade jaoks siiski äärmiselt oluline inimkontakt ning seda ei asenda mitte miski. Kui aga aegajalt on vaja loomake üksi jätta, siis on võimalik loomadele luua helide abil rahustav ja lõõgastav keskkond.

Kommentaarid puuduvad