Täna
23. veeb
2...6
0...4
Homme
24. veeb
1...4
-2...2

Meelelahutus

Petuskeemi ohvriks langenud Sünne Valtri: mina oma kaalulangetuse käigus ühtegi sellist ainet tarbinud ei ole

Foto: Erlend Staub/Kroonika
12:55 21. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Lauljatar Sünne Valtri hoiatab sotsiaalmeedias, et internetis leviv reklaam, kus kasutatakse tema nägu kaalulangetus preparaatide promotsiooniks, pole tõsi ja temal pole antud firmaga mitte mingit tegemist.

"Head sõbrad. Pean vajalikuks öelda..... Minu identiteeti ja nägu kasutatakse kaalulangetuspreparaatide müümiseks. Mina oma kaalulangetuse käigus ühtegi sellist ainet tarbinud ei ole ja soovitan seda ka teil mitte teha," teatab Sünne oma Facebooki kontol ning lisab, et tal puudub antud tootega igasugune kokkupuude.

Synne Valtri käis olukorda selgitamas ka "DuublI" stuudios:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!