Video! Ozzy Osbourne võitleb raske haigusega: eelmine aasta oli mu elu õudseim

Seitsmesed

Ozzy Osbourne avaldas saates “Good Morning America”, et äsjalõppenud aasta oli tema elu valusaim ja katsumusi täis. Lisaks sai kinnitust karm tõsiasi, et Ozzy põeb Parkinsoni tõbe.

Rokilegendi sõnul sundis teda avameelset intervjuud andma kuuldused sellest, et ta on suremas. “Möödunud aasta oli tõesti minu elu pikim, valusaim ja haletsusväärseim,” ohkas Ozzy, viidates lisaks Parkinsoni tõvele veel kahele tervisehädale, mis teda mullu tabasid — gripi komplikatsioonid ja ootamatu kukkumine koduses vannitoas, mille tagajärjel vajas rokkar mitut tõsist operatsiooni.

“Ma olin vahepeal ka ise üsna veendunud, et nüüd on lõpp. Valu oli väljakannatamatu. Esimesed kuus kuud veetsin täielikus agoonias. Palusin Sharonit, et ta räägiks mulle tõtt. Et ma olen ju suremas, eks? Olin veendunud, et jään halvatuks ja et mul on lisaks ka mingi ravimatu haigus, kuna paranemine võttis nii kaua aega,” meenutas Osbourne. “Kui haiglaõed palusid mul kirjeldada valu 1st 10ni, vastasin, et mu valu tasemeks on 55! Kuus kuud iga päev ärgata nii, et ei saa liigutada, on haletsusväärne eksistents,” kirjeldas ta oma kuudepikkust talumatut voodirežiimi.

"Jah, Ozzy'l avastati Parkinsoni tõve üks vormidest, aga see pole mingil juhul surmaotsus," lisas eelnevale jutule juurde Ozzy abikaasa Sharon. "Kahjuks sellel haigusel puudub ravi, see mõjutab teatud närve kehas, on häid päevi ja väga halbu päevi ja tohtritel on praktiliselt võimatu tuvastada, milline tervisehäda on tingitud kukkumisest ja milline Parkinsonist," kirjeldas ta abikaasa tervislikku seisundit pisarsilmil.

Vaata täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad