Kas Merilin Mälk müüb oma riideid Eesti Laulu lavashow kulude katmiseks?

Seitsmesed

Merilin Mälk on hetkeseisuga Eesti Laulu konkursi selge favoriit, sest tema loo “Miljon Sammu” muusikavideole on kogunenud juba 210 tuhat vaatamist. Hiljuti hakkasid levima ka kuulujutud üüratutest summadest, mida minevat vaja tema eepilise lavashow katmiseks ning lauljatar on paisanud portaali Yaga müügile ka mõned oma vanad riided, kirjutab sky.ee. 

“Esimene kord ju ikkagi, tuleb panustada!” sõnas lauljanna. Soov oma asju müüa ja lavakujunduse kulukas hind ei ole tema sõnutsi aga siiski kuidagi seotud ning naerab: “See on pigem seotud sellega, et elan enamuse ajast nüüd Tallinnas, siis ei taha vanematel Saaremaale asju ette jätta.”

Veel lisab lauljatar, et ei taha kasutuna seisvaid asju lihtsalt raisku lasta ja loodab, et ehk on kellelgi teisel neid rohkem vaja ja asjad leiavad uue hoolitseva kodu. 

Merilin selgitas, et kõigi valikute seast otsustati hoopis veel vägevama ja üllatuslikuma lavalahenduse kasuks, mille teostamiseks vaja minev summa võttis Merilinil endalgi korraks hinge kinni. Kindlatest summadest aga neiu rääkida ei soovi.

Täispikka artiklit loe portaalist sky.ee.

Kommentaarid puuduvad