Äärepealt üledoosi tõttu elu kaotanud Demi Lovato naasis lavale

Seitsmesed

Grammyde jagamisel astus esimest korda pärast poolteist aastat eemalolekut lavale Demi Lovato, kes on pärast 2018. aasta suvel saadud üledoosi hoidnud avalikkuse tähelepanu alt eemale, kirjutab Kroonika.

Lauljatar esitas loo "Anyone", mille kirjutas vaid loetud päevad enne üledoosi saamist. Esinemine oli samuti äärmiselt emotsionaalne naise jaoks, mis kutsus esile pisarad ja takistas korralikult laulmast, kuid Lovato esitas vapralt loo lõpuni.

Üledoosi saanud Lovato toimetati 2018. aastal 24. juuli hommikul Los Angelese Cedars-Sinai haiglasse. "Ta oleks võinud surra," rääkis üks kohal viibinud isik. Demi oli teadvusetu, kui ta umbes kell 11.30 leiti ja hädaabikõne tehti. Tema elu päästis naloksoon, mida kasutatakse opioidi üledoosi saanud patsientide elustamiseks.

Möödunud aasta kevadel levisid kuulujutud, et Lovato on pärast pikka haigla- ja võõrutusravi ikkagi tagasi narkootikume tarvitamas. Lauljatar väitis, et ta pole uuesti tarvitama hakanud, kuid käib endiselt võõrutusravil.

Kommentaarid puuduvad