Saatuslik e-kiri! Synne Valtri avaldab, mis teda kaalu kaotama pani

Seitsmesed

Paari aastaga on lauljatar Synne Valtri kaalust kaotanud üle 40 kg ja värskes Anne & Stiili numbris avalikustab ta piinlikku emaili, mis pani teda kaalu langetama.

“Teadsin, et olen suur, aga kui suur täpselt, seda ma ei adunud. Kui oled ülekaaluline, siis sa ei näe end adekvaatselt. Ema sõbranna pildistas minu sünnipäeval korraliku fotoseeria ja saatis pildid hiljem mulle meilile. Juures oli kiri: “Palju õnne, Synne! Saad aru küll, mis ma mõtlen.”

Synne sai aru küll... ja ka väga haiget. “Aga mõistsin, miks ta seda tegi. Ma ei solvunud, aga ei tundnud end neid pilte nähes ka hästi... Minu lähedased olid aru saanud, et ma ise ei märka end kätte võtta ja vajan veidi raputust. Tänu neile piltidele pettusin oma võimetuses nii väga, et otsustasin eluviisides muudatusi teha.”

Loe täispikka artiklit ajakirjast Anne & Stiil.

Kommentaarid puuduvad