Pilk peale! Saskia Alusalu pööras uue lehe ja asus särke disainima

Seitsmesed

Imekaunis kiiruisutaja Saskia Alusalu (25) on enda jaoks uue väljundi leidnud ja seda hoopiski moevallas. Nimelt annab sportlane sotsiaalmeedia vahendusel teada, et ta hakkas T-särke disainima ning nüüd saab neid juba ka osta, kirjutab Buduaar.

Sotsiaalmeediasse üles riputatud fotol kannab Saskia sõnumiga musta T-särki, mis kuulubki tema loomingusse.

“Kuhu sa tormad” on T-särgile kirjutatud ning just sel teemal lisas uisutaja foto juurde ka kommentaari: ”Iga inimese elus jõuab kätte hetk (või vähemalt võiks jõuda), kui sa hakkad iseenda käest küsima küsimusi … Mingi aeg tagasi jõudsin selgusele, et olin punktis, kus “when nothing goes right, go left”. Selles seisundis omandavadki teise tähenduse järgmised fraasid: Kust sa tuled? Kus sa oled? Kes sa oled? Isegi siis, kui oled leidnud selle enda õige tee, ei saa eesmärgiks olla kuhugile jõuda võimalikult kiiresti (nagu õnne ostmine supermarketist 50% allahindlusega) ja seepärast on eesmärgiks kohal olemine ja tee nautimine. Mida kiiremini ja kaugemale sa tormad iseenese tõelise mina eest, seda raskem on iseennast kinni püüda … ”


Foto: tallinndolls.com

Kellel huvi endalegi Saskia disainitud särki osta, siis seda saab teha SIIT.

Kommentaarid puuduvad