Räppar nublu: ilma prillideta ei tunta mind ära ja räägitakse nina ees taga

Seitsmesed

Räppar nublu muusikat, prille ja kasukat tunneb ju peaaegu et igaüks, ent muusiku tegelikku välimust tänaval nii kergelt ära ei tunta. Just seetõttu võib nii mõnigi endalegi teadmata üsna piinlikusse olukorda sattuda, kirjutab Kroonika.

Kiirelt vaieldamatuks hitiks saanud "Für Oksana" tekitab kuulajates väga vastakaid tundeid: leidub neid, kes kuulaks lugu korduvalt, kuid on ka raadiokuulajaid, kes nublu lugusid silmaotsaski ei salli.

Nublu tunnistas "Pealtnägijale", et on isegi sattunud taksosse just sel hetkel, kui "Für Oksana" raadiost mängima hakkab. Siis on räpparil alati huvitav jälgida, kuidas taksojuhid tema muusikale reageerivad. "Mõni taksojuht paneb kinni, kui tuleb mõni minu lugu. Mõni vend paneb valjemaks, mõni hakkab taga rääkima."

Ilma prillide ja silmapaistva riietuseta ei tunne ilmselt paljud räpparit äragi, mistõttu taksojuhid pahaaimamatult oma arvamust avaldavad. "Keegi ei tea, et ma olen tegelikult seal tagumisel istmel."

Kommentaarid puuduvad