“Talve” filmi vaatas esimesel nädalal üle 68 000 inimese

Seitsmesed

"Talve" filmi avanädal on olnud äärmiselt edukas, tuues kinodesse üle 68 000 vaataja, kirjutab BNS.

Film on tänaseks jõudnud oma vaadatavuselt avanädala top kolme "Tõe ja õiguse" ning "Klassikokkutulek 2" järel. 

"Talve" üks produtsentidest Kristian Taska ütleb rõõmsalt, et nüüdseks on selge, see romantiline ja lõbus film on kohe-kohe jõudmas üle 100 000 kinovaatajaga filmide hulka. "Täna on neid eesti filme, mis on selle numbri ületanud, võimalik kokku lugeda vaid kahe käe sõrmedel." Taska sõnul on väga uhke olla osa Kiire ja Teele lugude kinoajaloost. "Soovin ilusat sõbrapäeva nädalavahetust kõigile meie uute ja vanade Paunvere sõprade ringis."

"Talve" teine produtsent Tanel Tatter lisab: "Ilus kingitus meile kõigile sõbrapäevaks! Hinges on hea tunne, et suutsime luua filmi, mis vaatajatele korda läheb. Aitäh kõikidele vaatajatele usalduse eest. Oleme teinud kõik, et film jõuaks võimalikult laia publikuni ja esimene nädal näitab, et meie töö kannab  vilja. Taska Film ja Apollo Film Productions koostöö on kenasti käima läinud ja lubame, et peagi on kuulda uusi huvitavaid uudiseid."

"Talve" filmis teevad kaasa vanad tuntud tegelased Lutsu esimestest ekraniseeringutest, aga ka kodumaise kino uus näitlejate põlvkond. Filmi stsenarist on rahvusvaheliselt tunnustatud kirjanik Martin Algus, režissöör Ergo Kuld. 

Filmi produtsendid on Taska Film, Kassikuld ja Apollo Film Productions.

Kommentaarid puuduvad