TV3 kevadhooaeg tuleb värskelt võimas ja vaimustav!

Seitsmesed

Saabuva telekevade parimat meelelahutust pakub TV3 värske programm, mille tipus vaimustab Eestimaad uus erakordne telesensatsioon „Maskis laulja“. Lustlikku vaatamist pakuvad põnevad reisiseiklused sarjas „Kaks kanget Jaapanis“, emotsionaalsete tõsielulugudega haaravad „Surmasuust pääsenud“, „Meie pulm“, „Kinni“ ning rõõmu toovad uued hooajad juba tuttavatest saadetest-sarjadest „Kättemaksukontor“, „Padjaklubi“, „Kaks kanget: LIVE“, „Joel Ostrati suur õhtusöök“, „Naabrist parem“ jpt. Jätkuvalt ootavad vaatajaid igaõhtused „Seitsmesed uudised“ ja „Duubel“ ning parim kodu- ja välismaine filmivalik nii väikestele kui ka suurtele.

Telekevade oodatuim show on üle maailma vaatajarekordeid purustanud salapärane telesensatsioon „Maskis laulja“. Uues pöörases meelelahutussaates astub lavale kümme tähte, kes esitavad erakordsetes kostüümides ja varvastest pealaeni maskeerituna kõigile tuntud hittlaule. Kes on parim laulja maski taga? Kes tunneb need hääled ära? Ekspertžürii ja vaatajad kodudes võivad vaid mõistatada, kes on need kümme erinevates eluvaldkondades kõigile eestlaste tuntuks saanud inimest. Maskid hakkavad langema saadete lõpus, sest iga nädal langeb üks osaline välja ja peab oma identiteedi paljastama. Alles siis saab avalikkus teada, kes on maskis laulja.

Lusti ja põnevust toob uus hoogne reisiseiklus Kaks kanget Jaapanis“ - lõbus ja värvikirev sari, kus Teet Margna ja Kristjan Jõekalda satuvad Jaapanisse, otse tundmatute tähemärkide ja täiesti võõra kultuuriruumi keskele, püüdes seal „ellu jääda“. Kevadise Jaapani viimased kirsiõied õitsevad Põhja-Jaapani Hirosaki linnakeses ja sealt saabki tempokas avastusretk oma lustaka alguse. Reisides põhjast lõunasse, läbivad kaks kanget 3000 kilomeetrit. Käivad läbi suurlinnad Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima ja jõuavad välja eksootilise Okinawa saareni. Kes on geiša, kes samurai, kes godzilla? Mis on sakura, origami või shinkansen; kui tähtis on jaapanlastele sumo või Fuji mägi? Kristjan Jõekalda sõnul on Jaapan rahu ja vaikuse maa, mida sarjas paraku eriti ei näe, sest kaks kanget teevad seal möllu!

Urmas Eero Liivi uue dokumentaalsarja „Surmasuust pääsenud“ peategelasteks on eluohtlikesse olukordadesse sattunud ja napilt eluga pääsenud Eesti inimesed.Nii mõnigi nendest lugudest on vaatajatele tuttav, sest need on juhtunud aastaid tagasi paljudele tuntud sündmuste keerises. Mõni lugu on aga värske ja sügavalt isiklik. Kõiki neid lugusid ühendavad igavesed küsimused - mis on inimese saatus ja kes või mis seda juhib? Või on kõik meie elus toimuv lihtsalt juhus ning seoste otsimine on naeruväärne ja mõttetu? Ometi räägivad mitmed saates osalevad inimesed oma surmaeelsetest kogemustest viisil, mis tekitab kõhedust ja suurendab peataolekut veelgi. Vaatajateni jõuab kaheksa lugu. Nende hulgas noormehest, kellelt kohutav plahvatus rebis mõlemad jalad; naisest, kes sattus erakordselt võimsa looduskatastroofi küüsi; mehest, kes seisis välismaal terroristide püssitorude ees; inimestest, kes otse telekaamerate ees erinevatest olukordadest napilt eluga pääsesid, ränkades liiklusõnnetustes ellu jäid ja paljust muust, mis elule ja saatusele teise pilguga vaatama paneb.

TV3 uues šokeerivas dokumentaalsarjas „Kinni“ meenutavad endised kurjategijad üliausalt ja avameelselt julma vanglaelu. „Kinni“ on sari nendest meestest ja naistest, kes on läbi käinud põrgust, milles ellu jäämise hind oli liigagi kõrge. Endised kurjategijad meenutavad aega noore Eesti riigi vanglates, mida peeti sõna otseses mõttes surmatsooniks. Talumatu vaimne ja füüsiline vägivald, ebainimlikud tingimused, anarhia, tapmine, vägistamine, võlgadesse mässimine ja pidevalt kuklas tiksuv võimalus, et hommikut ei näe – kõik see jõuab eetrisse endiste kriminaalide jutustatud halvavalt avameelsetes meenutustes. “Kõigis maailma vanglates levib kolm lõhna: higi, hirmu ja sperma lõhn,” märgib “Kinni” idee autor ja produtsent Ants Päär.

Uus romantiline tõsielusari „Meie pulm“ paneb kõhus liblikad lendama, sest imeline pulmaromantika vallutab ekraanid ja südamed! Otse televaatajate silme ees astuvad kauaoodatud abiellu kuus armastajapaari, kes on seni oma elu tähtsaimat sündmust erinevatel põhjustel edasi lükanud. Uus sari annab paaridele võimaluse korraldada iseenda pulm kuid on üks „aga“ - pulmapidu toimub juba 30 päeva pärast. Meie kõik saame osa nii suurtest tunnetest, vaimustavast elevusest ja õnnehetkedest kui ka kõhklustest, pingetest ja draamapisaratest, mis tähtsale päevale eelneva kuu jooksul pruutpaare ja nende lähedasi valdavad. Palged õhetavad ja südamed põksuvad, sest 30 päevaga vajavad korraldamist väga eriilmelised pulmapeod alates viikingite ja glämmipulmast ning lõpetades rahvusvahelise ja üllatuspulmaga. Üks on selge – neid, kelle TV3 pulmadokumentaal kokku paneb, ei lahuta miski heas ega halvas! Kibe!

Sel kevadel naaseb ekraanile ka Eesti teravaim saatejuht Mihkel Raud oma uues tulises debatisaates „Tallinna kodanikud“, kus otse-eetris arutletakse parasjagu aktuaalsetel teemadel. Ka televaatajatel on Skype´i kaudu võimalik saate teemadel kaasa rääkida ja osalejatele küsimusi saata. Saatesse kutsutakse parasjagu aktuaalsel teemal eri arvamustel olevad poliitikuid, ametnikke, kultuuri-, spordi- ja teiste huvigruppide esindajaid ning oodata on tuliseid vaidlusi, milles loodetavasti sünnib tõde. Debati teemat aitavad avada ka stuudiost väljas salvestatud videolõigud.

Tõelise maiuspalana on uue hooajaga eetris „Joel Ostrati suur õhtusöök“, kus vaatajate südamed võitnud tippkokk Joel Ostrat esitab ka kevadhooajal staaridele väljakutse panna oma kokaoskused ja toiduideed proovile ning pakkuda ühes Eesti tipprestoranis sajale inimesele kolmekäigulist õhtusööki. Milliste roogadega üllatavad Joeli ja nõudlikke restoranikliente Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, Laura Põldvere, Sepo Seeman, Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv, Hendrik Sal-Saller, Jesper Parve ja Kirsti Timmer, Karl-Erik Taukar, Birgit ja Indrek Sarrap ning Rolf Roosalu? Hooaja avaosas ootab Joeli enneolematu väljakutse: tipprestorani asemel ollakse Tartu Kutsehariduskeskuses, mille lihtne söökla tuleb vaid üheks õhtuks muuta tõeliseks restoraniks. Kas Joel ja muusik Jaan Pehk saavad sellega hakkama?

Kättemaksukontor“ alustab sel kevadel 23.hooajaga ja jõuab 270.osani! Uued lood on humoorikad, seikluslikud ja värvikad – nagu ikka! Üle Kättemaksukontori läve astub noor Interpoli uurija Rahel Oodo (Ingrid Margus), kelle ülesandeks on detektiivide tööd kontrollida ja sellest ettekandeid teha. Marionile, Freyale ja Lunale asjade selline käik loomulikult ei meeldi ja konfliktid saabuvad kiiresti. Intriigitsemise ja rivaalitsemise kõrvalt tuleb aga ka kurjategijad kinni võtta. Üks põhiteemasid, millega Kättemaksukontoril hooajast-hooaega tegeleda tuleb, on hüpnoos ja sellega seonduvad ohud. Kaur Moks avastab endas tantsupisiku ja temast saab naistrupitantsu-lavastaja. Loomulikult leiab krimisarjade austaja ka sel hooajal sarjast sarimõrvareid, vargaid, nõidu, sulisid, sadiste, aferiste ja ootamatuid süžeepöördeid. Lisaks Ingrid Margusele teevad uue hooaja episoodirollides kaasa ka Kristjan Sarv, Pääru Oja, Alo Kurvits, Carita Vaikjärv, Natali Väli, Päär Pärenson, Kristo Toots, Gerda Johnson jt.

Padjaklubi“ alustab kuratlikult naljaka 13.hooajaga, kus tüdrukud asutavad vinge pulmaagentuuri, mis tõotab viimaks ometi täita kõik nende unistused. Õhustik moodsal kontoripinnal läheb aga kiiresti tuliseks, sest ühine äri toob kõigis esile kõige metsikumad iseloomujooned. Kristina ahnus ja meesteiha avalduvad kõige pöörasemal moel; Laural on lõpuks ometi võimalus tõeliselt kuulsaks saada; Maria kirjutab eneseabiõpikut, mille valmides ta ise tõsiselt abi vajab ning Miša saab tülika päranduse ja peab hakkama saama nii pulmavana töö kui ka sõbrannade lahutamisega. Kui tagatipuks selgub, et pulmaagentuuri ruumides tegutses varem matusebüroo, on selge, et ükski päev ei möödu intriigide, särtsaka ragina ja lõbusate seiklusteta, sest vaatamata kõigele tuleb firma vee peal hoida. Kõige tipuks astub pulmaagentuuri uksest sisse rohkem ja vähem tuntud staare, kes kogu möllule veelgi vürtsi lisavad. Kõrvalosades teevad kaasa näiteks Viire Valdma, Kersti Tombak, Karl Jakob Bartels, Ingo Raudkivi, Eili Sild jt

Tõelise teletormi paisutanud „Rannamaja“ saab jätkusaate „Rannamaja: raju reede“, kus kolm „Rannamaja“ tõsielustaarI - Ada, Seidi ja Merylin on ringreisil Eestis, et otsida üles parimad peod, kus vallalistel on kõige suurem lootus kaaslast leida. Iga kord võtavad nad endaga kaasa ühe vallalise; vahel on selleks mõni „Rannamaja“ osaline, mõnikord aga võhivõõras. Nad kõpitsevad ta esinduslikuks, alustavad soojenduspeoga ja suunduvad siis Eesti kuumimatesse ööklubidesse, kus tüdrukute ülesandeks on kaasa haaratud vallalisele kaaslase leidmine. Peale pidu koguneb vallaliste seltskond ööbimiskohas ning hommikuks selgub, kas missioon õnnestus. Hinnatud saavad nii naiste oskused inimesi paari panna kui ka peokoha potentsiaal kaaslase otsinguteks.

Uue hooajaga naerutab rahvast ka humoorikas reedeõhtune stuudioshow „Kaks kanget: LIVE“, kus säravad Eesti parimaks saatejuhiks valitud Kristjan Jõekalda ja Teet Margna. Show külalisteks on kuumimad ja värvikaimad staarid, publikut lõbustavad meeleolukad intervjuud, lustakad videoklipid ja üllatused. Kindel on see, et alati saab palju nalja ning nautida head muusikat ja parimat seltskonda!

Esimest korda „Naabrist parema“ ajaloos ehitavad naabrid maju! Veelgi enam - võitjapaar saab ehitatud maja päriselt endale ja võib selle viia just sinna, kust avaneb lemmikvaade. Auhind on tõeliselt ahvatlev ja hooaeg tuleb võistluslikum kui eales varem. Maja plaanimisel seavad seekord piire vaid fantaasia ja füüsika. See, kas valmib kodu, saun, hobimaja või midagi hoopis erisugust, on osalejate endi otsustada, sest kogu maailmas levinud trendi põhjal on majatoorikuteks merekonteinerid. Peaaegu käegakatsutav unistus motiveerib naabreid kiiresti alustama, sest enne veel, kui avaneb võimalus näidata oskusi kaunite sisekujunduslahenduste ja vinge viimistlusega, on vaja rinda pista ka planeerimise ning tolmuste ja ebaglamuursete ehitustöödega. Naabrite visioonid on lennukad ja plaanid suured. Pingutada tasub, sest naabrite saavutusi hindab karm žürii, kellele avaldavad muljet vaid kõige leidlikumad lahendused. Enneolematult suur on osalejate janu kuldsete võidurosettide järele ja soov saada teistest naabritest paremaks! Oodata on ülipõnevat võistlust, kus naabritevahelisi suhteid juhivad ning korda hoiavad saatejuhid Keili Sükijainen ja Alari Kivisaar.

Marii Karelli juhtimisel võtab  „Laser“ ette teemad, mis puudutavad meist igaüht ja avab need nutika ning üllatava vaatenurga alt. Milliseid tooteid me tarbime ning mida tähendab see keskkonnale ja meie tervisele? Millises keskkonnas me elame? Kuidas elada nii, et maailm oleks puhtam ja parem? Millised on kõige ägedamad, kasulikumad ja säästlikumad tehnoloogiad, mis aitavad elu lihtsamaks muuta? „Laser“ on teejuht paremasse maailma ning selle vaatamine võib kapitaalselt muuta mõttemaailma ja tarbimisharjumusi!

Marek Lindmaa juhtimisel jätkab „Sotid selgeks!“ ka uuel hooajal hätta sattunud ja oma murega üksi jäänud inimesi, keda mitte keegi teine ei aita. Kuuleme ju iga päev lugusid neist, kes on kiusliku naabri, ebaausa ettevõtte või pettuse ohvrid ega oska tekkinud probleeme omal jõul lahendada. Saatejuht Marek Lindmaa leiab üles nii üksi tupikseisus oleva abivajaja kui ka probleemi tekitaja, suhtleb asjasse segatud kolmandate ning vajadusel ka neljandate osapooltega ning viib kokku kõik vajalikud otsad olukorra lahendamiseks. Olgu inimese mure suur või väike – „Sotid selgeks!“ leiab sellele lahenduse!

Erkki Sarapuu muhedate kommentaaride saatel alustab uut hooaega „Võimalik vaid Venemaal“, kus tuju tõstavad idanaabrite päriselust jäädvustatud kõige naljakamad hetked. Venemaa inimestel on erakordne oskus sattuda kõige jaburamate situatsioonide keskele ja kõike seda ka filmida. Naljakad seiklused, närvekõditavad julgustükid ja pöörane liiklus – see on võimalik vaid Venemaal.

Suur Lotokolmapäev toob korraga tele-ekraanidele nii lõbusa peremängu „Rooside sõda“ kui ka Eesti suurimad lotovõidud! Kristjan Jõekalda juhtimisel sünnib tänu saatele igal nädalal tuhandeid uusi lotovõitjaid ja igal aastal jagatakse lotomängijate vahel miljoneid eurosid! Nautida saab lõbusat meelelahutust ja loosiõnne igal Lotokolmapäeval.

Kommentaarid puuduvad