Homme
06. juul
16...22
13...18
Ülehomme
07. juul
15...20
11...15

Meelelahutus

Video! Sarja "Stranger Things" üks põhitegelasi naaseb värskes hooajas ekraanile

Foto: Amy Sussman/AFP/Scanpix
14:05 17. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Voogedastusplatvorm Netflix rõõmustas sarja "Stranger Things" fänne kui avaldas neljandast hooajast lühiklipi, kus paljastatakse, et ekraanile naaseb üks põhitegelane, kelle saatus jäi möödunud hooaja viimases osas lahtiseks.

Neljas hooaeg viib vaatajad Venemaale, kus keset lumiseid väljasid toimuvad müstilised sündmused. Videost näeme, et koos paljude teiste meestega aitab keset tormist talve raudteed ehitada ka politseinik Jim Hopper, keda kehastab David Harbour.

Millal uus hooaeg vaatajate ette jõuab pole veel teada. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!