Ben Affleck tunnistab: loobusin Batmanist, sest kartsin end surnuks juua

Seitsmesed

Aasta tagasi oma Batmani keebist loobunud Ben Affleck avalikustas The New York Times ajalehele antud intervjuus tegeliku põhjuse, miks ta sellise otsuse langetas.

Intervjuust selgub, et 47-aastane Affleck, kes pidi nii lavastama järgmise Batmani-filmi (nüüd teeb seda Matt Reeves) kui ka selles taaskord peategelast mängima (nüüd teeb seda Robert Pattinson), koges vahetult enne seda üksjagu raskusi kinokassades ootusi mitte õigustanud filmiga «Õigluse liiga» (The Justice League).

Peale seda tõdes näitleja, et oli jõudnud oma eluga punkti, kus tema pahed hakkasid taas pead tõstma. Avalikkusele pole saladus, et mees on alkohoolik ning see andis lükke, et taas halvale teele minna.

«Näitasin kellelegi «Batmani» stsenaariumit ja nad ütlesid, et see on väga hea, aga sa jood ennast surnuks, kui selle ette võtad,» tunnistas näitleja. Nii sündiski Afflecki otsus mõneks ajaks koomiksifilmide maailmast tagasi tõmbuda. Tegu oli kaaskirjutatud käsikirjaga, mis siiski ekraniseerimisele ei tule – Matt Reevesil on filmist oma nägemus.

Loe tervet intervjuud SIIT!

Kommentaarid puuduvad