Merilin Mälk nurjunud Eesti Laulu etteastest: keegi ei tea, mis toimus lava taga

Seitsmesed

Lauljanna Merilin Mälki etteaste Eesti Laulu teises poolfinaalis pakkus peale võistlust palju kõneainet. Mitmed vaatajad täheldasid, et laval läks nii mõndagi valesti ning ka staažika Eurovisioni-ekspert Olavi Pihlamägi karm kriitika andis negatiivsetele kommentaaridele hoogu juurde. Lauljanna tunnistab, et on mitu päeva üritanud välja mõelda, mis tegelikult valesti läks, kirjutab Kroonika.

Mälk selgitas Instagramis, et tema eesmärk ei olnud eestlastele pettumust valmistada. "Ma ei tea, mis see oli, mis otseülekande ära rikkus."

Lauljanna leiab, et määravaks võis saada mitu probleemi korraga. "Heli oli halb, mul oli liiga palju koreograafiat ja ma ei suutnud laulda, mul oli probleeme kõrvamonitoridega. Võis olla ka midagi lava taga, millest ma ei saa rääkida, aga mis mind mõjutas, seal on nii palju faktoreid."

Pihlamäe karmile kriitikale vastab Mälk nii, et keegi ju tegelikult ei tea, mis artisti mõjutab. "Lihtne on igasuguseid asju öelda ja lihtne on olla kõiges ekspert. Keegi tegelikult ei tea, mis toimus lava taga ja mis toimus laval."

Vaata, kas oli siis esitus tõesti niivõrd halb?

Kommentaarid puuduvad