Heidy Purga presidendi vastuvõtu kleit kandis imearmsat sõnumit

Seitsmesed

Heidy Purga, kes on alati presidendi vastuvõtul pilku püüdnud eriliste kleitidega, kandis ka tänavu Karolin Kuusiku loomingut, mis edastas sõnumi, et me kõik vajame rohkem armastust, kirjutab Delfi.

Karolin Kuusik sõnas, et otsustas seekord teha Heidyle kleidi. "Inspiratsioon tuli seekord pigem popkultuurist, mitte abstraktsest tundest. Värvikombinatsiooni valikul arvestasin fotogeenilisust ning samuti kaasaga kokku sobitumist. Tikitud süda vasakul rinnal võib sümboliseerida paljusid asju, kuid sel õhtul tähistas see kindlasti armastust kodumaa vastu."

Heidy Purga selgitas ajakirja Kroonika vahendusel, et möödunud aasta oli tema jaoks keeruline, sest paljud inimesed said haiget ning juhuslikult on ka valminud kleidi disain sellele pühendatud, et rohkem oleks armastust enda, oma lähedaste, oma riigi, oma sõprade, oma kolleegide, oma tööde ja tegemiste vastu.

Heidy ja Karolini koostöö on tänaseks kestnud aastaid. "Me ei lähtu kunagi tavapärasest mis-on-moes-printsiibist. Karolin teab ka, et ma ei ole lihtsalt ilusa kleidi kandja. Seega räägimegi alustuseks näiteks hoopis maailmas toimuvast, välispoliitikast või mõnel muul meid kõnetaval teemal. Nii saavadki meievahelised salasõnumid kleitideks ning tagasivaates tähistavad need märgilised rõivaesemed teatud eluetappe."


Foto: Tiit Blaat/Delfi

Kommentaarid puuduvad