Eurovisioon ohus? Tomi Rahula: force majeure võib igas asjas tulla

Seitsmesed

Hollandi viroloog Abi Osterhaus andis meediale teada, et koroonaviiruse pidurdamatu leviku tingimustes tuleks tõsiselt kaaluda Rotterdamis toimuva Eurovisiooni lauluvõistluse ärajätmist. Laupäeval toimuvat Eesti Laulu finaali antud uudis siiski ei mõjuta, kirjutab portaal Menu.

Lauluvõistluse võitja on küll ühtlasi ka Eesti esindaja Eurovisioonil, kuid mingeid muudatusi praegu plaanis pole.

"Eesti Laulu võitja jääb ikka Eesti Laulu võitjaks," sõnas võistluse peaprodutsent Tomi Rahula.

"Seda, kas see ka reaalne on, et Eurovisioon ära jääb, ei oska ennustada. Force majeure võib igas asjas tulla ja eks sellest teemast räägitakse kindlasti delegatsioonijuhtide koosolekul kahe nädala pärast Rotterdamis," selgitas ta.

Koroonaviiruse tõttu on maailmas ära jäetud juba mitmeid suurüritusi nagu näiteks Veneetsia karneval, mis katkestati kaks päeva varem. Samuti tühistati täielikult mobiilitööstuse mess Mobile World Congress ning edasi on lükatud ka aprillis Hiinas toimuna pidanud F1 etapp.

Täispikka artiklit saad lugeda SIIT!

Kommentaarid puuduvad