Vinge! Pop-rokk ansambel OneRepublic tuleb sügisel taas Eestisse

Seitsmesed

Sel sügisel, 17. novembril annab Ameerika pop-rokk bänd OneRepublic taas kontserdi Saku Suurhallis Tallinnas. Piletid kontserdile tulevad müüki 6. märtsil kell 11 Piletilevis.

Bändi megahitte nagu “Stop and Stare”, “Counting Stars”, “Secrets”, “Good Life” ning “Apologize” teavad ilmselt paljud. Viimati käis OneRepublic Eestis kuus aastat tagasi ning osutus äärmiselt menukaks. Vahepeal anti välja ka uus stuudioalbum “Oh My My” (2016) ning selle aasta kevadel on ilmumas järgmine plaat pealkirjaga “Human”.

Bänd sai alguse 2002. aastal kui koolivennad, multiinstrumentalist ja laulja Ryan Tedder ning kitarrist Zach Filkins oma jõud ühendasid. Praegu mängivad bändis lisaks neile ka kitarrist Drew Brown, bassist ja tšellist Brent Kutzle, trummar Eddie Fisher ja klahvpillimängija Brian Willett.

Bändi solist Ryan Tedder on ühtlasi ka edukas ja produktiivne produtsent ja laulukirjutaja. Ta on kaaskirjutajana kaasa löönud näiteks Leona Lewis’e loos “Bleeding Love”, Beyonce loos “Halo”, Adele lugudes “Rumor Has It” ja “Turning Tables”, Demi Lovato palas “Neon Lights” ja paljudes teistes. 

Kommentaarid puuduvad