„Kinni“ lisaosas „kuningate“ luksuslik elu – privaatsaun, bassein ja alkohol! 

Seitsmesed

TV3 šokeeriv dokumentaalsari „Kinni“ saab tänu suurele vaatajahuvile jätku. Tänases lisaosas astuvad lõpuks kaamerate ette tõelised vanglaautoriteedid, kelle elu kinnipidamisasutuses oli puhas luksus.

Vanglaautoriteedid ehk „kuningad“ määrasid ja korraldasid tuhandete kinnipeetavate saatust noore Eesti riigi alguses. Nende otsustada oli, kes tapetakse või kes saab armu. Selgub, kuidas elati tsooni autoriteetide blokis, kus olid saunad, basseinid, viin voolas ojadena ning liidrid käisid ringi automaatide ja granaatidega. Ekraanile jõuab kõige verisem aeg Eesti vanglasüsteemi ajaloos.                     

Šokeeriva sisu ja pildikeelega dokumentaalsari „Kinni“ on alaealistele ja nõrganärvilistele keelatud. „Kinni“ idee autor ja produtsent on Ants Päär, lavastuste autor ja kujunduse disainer Hardi Volmer, montaažirežissöör Oliver Muraveiski, toimetaja Allan Muuk.

„Kinni“ jätkub TV3s täna kell 21.00.

Kommentaarid puuduvad