Emarolli nautiv Kene Vernik lavale ei kipu: muusikaga tegeledes polnud mul aega millegi muu jaoks 

Seitsmesed

Hiljaaegu emaks saanud muusik ja unenõustaja Kene Vernik räägib Nipiraamatule antud intervjuus, kuidas tema elu viimasel ajal välja näeb ning tunnistab, et lapse sünniga kaasnes rutiin, mida ta oma ellu väga igatses.

"Ma ei ütle, et ma muusikat enam kunagi ei tee, aga loominguks on vaja palju aega. Kui tegin otsuse pühenduda psühholoogikarjäärile ja nüüd perele, siis teadsin, et muusikuellu tuleb paus. Kui aga muusikaga tegelesin, polnud mul jälle aega millegi muu jaoks," meenutab Kene aegu, mil ta seadus elu vaid enda järgi, tegeles muusika ja õpingutega. Nüüd, mil kunagi tuntuse toonud muusikukarjäär on jäänud tagaplaanile, keskendub Kene rõõmuga uneteemale ja terapeudiõpingutele, kirjutas äsja ka uneteemalise raamatu ning hoolitseb lapse eest.

Refereeritud artikkel Nipiraamatust

 

Kommentaarid puuduvad