Täna
23. okt
8...12
8...13
Homme
24. okt
6...11
-1...8

Meelelahutus

Klõps! Helen Adamson heitis riided seljast: keha või katmata nahk ei võrdu seksuaalsus

Foto: Meisi Volt
12:46 04. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Lauljatar ja suunamudija Helen Adamson jagas sotsiaalmeedias paljastavat fotot, mille saates tegi oma fännidele julge ülestunnistuse.

Instagrami postitatud fotol on Adamson end alasti basseini sättinud ja pildi allkirjas tunnistab naine, et mõtles kaua, kas seda pilti üldse üles panna. "Kui ma seda pilti töötlesin, siis arvasin, et ma kas ei pane seda üldse üles või töötlen iseend kaetumaks, sest see on ikkagi liialt paljastav. Ja nõnda venis pildi üles panemine, nüüd saan aru, et põhjusega."

Adamson rääkis, et teda inspireeris hiljuti nähtud telesari "Goop Lab", mille ühes episoodis räägiti naise seksuaalsusest ja kehast. Ühel hetkel tundis lauljatar, et tal on sellist sisu ebamugav vaadata, mis aitas jõuda ootamatu avastuseni. "Ma sain aru, et kui minu jaoks on ebamugav näha naise alasti keha ning niivõrd avameelset käsitlust kehast ja seksuaalsusest ja kui ma ka enda keha tahan rohkem katta, siis olen ma järelikult endiselt mõjutatud sellest, kuidas ühiskond naisi üle seksualiseerib."

Alasti pildiga soovib Adamson oma ebamugavusest üle saada ning ennast oma kehas hästi tunda. "Ma soovin täielikult omaks võtta seda, mis on loomulik ja sündides kaasa antud, sest ma ei pea häbenema mitte ühtegi osa iseendast!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!