Video! Soomlased saadavad Eurovisioonile maailmavalust kõneleva loo

Seitsmesed

Laupäeval toimunud soomlaste kohalikus Uuden Musiikin Kilpailu finaalis selgitati välja tänavune eurolaulik, kelleks on Aksel Kankaanranta palaga "Looking Back".

Kankaanranta kogus Soomes tuntust 2017. aastal, kui ta vaid 18aastasena platseerus televõistlusel „The Voice of Finland“ teisele kohale. Järgmisel aastal laulis Aksel räppartist Pyhimyse superhitis „Jättiläinen“, millest sai 2018. aastal Soomes enim kuulatud pala, vahendab Õhtuleht.

Vastne eurolaul „Looking Back“ on aga Akseli esimene oma laul. Artist on öelnud, et see räägib maailmavalust. Varem on Kankaanranta rääkinud, kuidas teda kiusati koolis gümnaasiumini välja. „Mu tee on olnud päris konarlik,“ tõdeb ta.

Soome esindaja astub üles II. poolfinaalis, 14. mail.

Kuula, kuidas meeldib?

Kommentaarid puuduvad