Foto! Silvia Ilves oli Paul Neitsovi uuest pruudist häiritud

Seitsmesed

Kuigi muusikutepaari Silvia Ilvese ja Paul Neitsovi lahkuminekust on möödas juba mitu kuud, siis vaid mõned nädalad kestnud suhe mõjutab Silviat tänaseni, vahendab Kroonika.

Ilvese ja Neitsovi koostöös valmis ka ühine plaat, mis kannab nime “Kümnel keelel”. Ühtlasi on nad seda viimastel nädalatel usinalt esitlenud. Kontserditel on olnud kaasas ka Neitsovi uus pruut Alyona Tinyakova, kes nautis viimast esinemist suisa esireast.

“Kui täna lavale tulin ning Alyona Tinyakova kaunist pale esireas punases kostüümis nägin, ei suutnud ma mitu lugu keskenduda korralikult,” tunnistas Ilves Instagramis.

Samas aga paistab, et kitarristi uue pruudi ja ekssilmarõõmu vahel on head suhted, sest Alyona kommenteeris ka Silvia pilti väga positiivse kirjakesega. “Aga uskumatult kuumad naised ju. Punane sobib meile,” kommenteeris ta.

 

Kommentaarid puuduvad