„Maskis laulja“ esimese maski langetas Vanapagan! Galerii!

TV3

Telekevade suurshow „Maskis laulja“ avasaates paljastas end esimesena Vanapagan, kelle maski taga oli peidus muusik, helilooja, režissöör ja purjetaja Jaanus Nõgisto.

„Maskis laulja“ detektiivid olid üllatusest pahvid. „Küll on ikka äge, kui keegi sind niimoodi jalust lööb!“ oli vaimustatud Krista Lensin. Brigitte Susanne Hunt võrdles olukorda Agatha Christie krimilooga, mille lõpp on alati uskumatult etteaimamatu ja üllatav.

Saate ajal olid detektiivid vihjeklipi põhjal arutlenud, et sumeda sensuaalse hääle taga võiks olla spordiga seotud inimene ning pakkusid kostüümis peitujaks Allar Levandit, Toivo Asmerit, Martin Müürseppa, Mati Alaveri ja lõpuks ka Rauno Pehkat. Nähtud spordivihje taga oli fakt, et muusiku ja režissöörina tuntud Jaanus Nõgisto tuli noores eas NSVL meistriks purjetamises. Lisaks olid vihjeklipis viited saatele „Kaks takti ette“, mille režissöör Nõgisto oli ning ansamblile Ruja, kus ta kaasa tegi, samuti oli vihjatud ka Jaanus Nõgisto Valgetähe V klassi teenetemärgile.

Vanapaganast Jaanus Nõgisto lauluduell toimus esmalt Lõviga ning siis Pilve ja Jonnipunniga. Tema esitused olid „White Wedding“ ning „Here Comes the Sun“; teist lugu laulis ta uuesti ka saate lõpus, kui mask oli langenud.

„Maskis laulja“ jätkub juba järgmisel pühapäeval, mil laulunumbritega astuvad rahva ette Silmamuna, Roti, Putuka ja Sõdalase kostüümides tuntud inimesed.

Suurejooneline teleshow „Maskis laulja“ on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad