Humoorinurk! Sepo Seeman peab karantiinis videopäevikut: naabrinaine tegi massaaži ja tulukesed vilkusid

Seitsmesed

Koroonaviiruse tõttu on oma uksed ajutiselt sulgenud ka kõik Eesti teatrid, mistõttu naudib kodust olemist ka Endla teatri näitleja Sepo Seeman. Rahva rõõmuks on ta hakanud oma sotsiaalmeedias pidama “Coronapäevikut”.

Esimene videoklipp ilmus reede õhtul, kui Sepo nautis “Klassikatähtede” saadet ühes naabrinaisega, kes talle parasjagu massaaži tegi. Humoorikas videos kirjeldab näitleja, kuidas laud on toidust lookas, naabrinaine teeb massaaži ja seda kõike filmib üles tema kallis kaasa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sepo Seeman (@sepo.seeman) on

Jälgijatele video igatahes meeldis, sest juba esmaspäeva õhtul nõudsid mitmed kommenteerijad järge, mis saabus, kui Seemanide pere võttis osa presidendi üleskutsest vilgutada austuse märgiks naabritele kaks minutit tulukesega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sepo Seeman (@sepo.seeman) on

Kommentaarid puuduvad