Maskisaate kolmanda maski langetas Sõdalane!

uudised.ee

TV3 suurshow „Maskis laulja“ kolmandas saates langetas maski Sõdalase kostüümi peitunud tele-, raadio- ja kinomees Toomas Luhats.


Foto: Tiina Liina Uudam

Toomas Luhatsi ilmumine Sõdalase maski alt oli detektiivide jaoks ülisuur üllatus – mitte keegi neist polnud Luhatsile isegi mõelnud. Detektiivid pakkusid Sõdalase uhkes kostüümis peitujaks mitmeid muid variante nagu Andrus Värnik, Juss Haasma, Märt Pius, Artur Talvik, Andres Dvinjaninov, Karl-Andreas Kalmet, Joel Juht ja Madis Milling.

Sõdalane astus duelli Lillega, esitades Don Giovanni aaria ooperist “Don Giovanni” ning seejärel Pilvega, lauluks „Old Town Road“.


Foto: TV3

Toomas Luhats on juhtinud tele- ja raadiosaateid nii ERR kui ka TV3 kanalites. Ta on laulnud maestro Venno Laulu juhitud Eesti Poistekooris, tegelenud aastaid rahvamuusikaga ning õppinud Eesti Diplomaatide koolis. Hetkel töötab Toomas Luhats ERR hanke- ja voogedastusplatvormi juhina.
Saates nähtud vihjeklipis olid viited Luhatsi tele- ja raadiotööle. Näiteks televisioonisaadetele „Tähelaev“ ja „Terevisioon“, mida ta juhtinud on; samuti „Laululahingule“, mis just tänu Toomas Luhatsile ETV programmi jõudis. Vihjeid anti ka tema ameti kohta kinoketis Cinamon, ta huvile rahvaspordi vastu ning toredale traditsioonile tervitada kevadet karjasepasunat puhudes.

Seni on maskid langetanud Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv ja Sõdalasest Toomas Luhats. Järgmisel pühapäeval astuvad uute erakordsete etteastetega lavale ümar Jonnipunn, tugev Jäär, kaunis Lõvi ja ergas Putukas.

„Maskis laulja“ on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad