Karl-Erik Taukar õpib eriolukorra tõttu operaatoriks!

uudised.ee

Karl-Erik Taukar on eriolukorra tõttu sunnitud selgeks õppima uue ameti. Armastatud laulja ja muusik paljastas täna Star FM raadioeetris, et osaleb telesaates, kus on turvalisuse huvides palutud ka osalejatel kaamera kätte võtta.

 Nimelt näeb Karl-Erik Taukarit peagi TV3 saates „Joel Ostrati suur õhtusöök“, mille valmimine on eriolukorra meetmete tõttu tavapärasest hoopis erinev. Saate tegijad toimetasid Taukarile ukse taha terve komplekti telekaamera ja selle juurde kuuluvate vidinate ning kasutusjuhendiga. Karl-Erik ja tema elukaaslane Kerli valmistavad toidud oma kodus, filmivad kogu protsessi ise üles ning saadavad road kulleriga tippkokk Joel Ostratile, kes neid maitseb ja soovitusi jagab. Taukaril ja Kerlil on plaan teha erilisi pelmeene, pajaroog ja kreembrülee, millest iga toit saab ka põneva nime.

Star FM Hommikuprogrammi telefoniintervjuus sai selgeks, et igavust Karl-Erik Taukar kodus viibides ei tunne, pigem vastupidi. „Olen kodusesse õhkkonda kenasti sisse elanud, kõik on hästi, ka Kerliga pole veel tülli läinud,“ muigas ta. Küsimusele, kuidas staar oma välimuse eest hoolitseb, kui juuksurisalongid on suletud, vastas Taukar, et just soenguteemal nad äsja Kerliga arutanud olidki. „Ega siin midagi kiita ole. Meil just oli see jutuks, et kas anda Kerlile käärid kätte. Laual oli ka mõte koerapardliga siilisoeng tekitada,“ muheles Taukar.

Intervjuud saab järelkuulata SIIT!

Kommentaarid puuduvad