Urmas Eero Liiv pääses väikeste vigastustega: ka tavaline jalutuskäik võib olla hukatuslik

uudised.ee

Telemees Urmas Eero Liiv jagab sotsiaalmeedias oma kogemust sellest, kuidas taskus olevad tikud võivad hooletul käsitsemisel palju kurja tekitada.

"Ilus kevadine ilm, teen reipal kiirel sammul tiiru ümber mahajäetud vanalinna. Astun sisse hüljatud Rimisse, ostan kaks apelsini ja purgi allahinnatud kalja. Kõmbin mööda tühja kodutänavat. Sisenen meie majja. Tõusen mööda treppi kolmandale korrusele ja pistan käe automaatselt taskusse, et võtta korteri võtmeid ja.. tõmban instinktiivselt käe tagasi! Tugev kõrvetustunne, nagu oleks keegi hammustanud! Õhku paiskub äkiline kärsahais. Apelsinid kukuvad käest maha. Mis toimub?? Kas mul on tõesti taskus mingi ülikuri haisev putukas?? Ettevaaatlikult hakkan taskut harutama ja saan aru, et see põleb!! Õnneks mitte lahtise leegiga.. uuh!" kirjutab Liiv Facebooki postituses.

"Ühesõnaga- kui sulle on jäänud taskusse tikutops, kust on välja pudenenud üksikud tikud, siis võivad need seal niimoodi vaikselt hõõrutuda, et sa võid lihtsalt käigu pealt põlema süttida," hoiatab ta.

Kommentaarid puuduvad