Saara Pius avalikustas, kuhu igatseb Märt kõige enam karantiiniajal minemist

uudised.ee

Viimaseid kuid lapseootel näitleja Saara Pius tõdeb, et nende pere jaoks pole karantiiniaja tõttu sisuliselt midagi suurt muutunud. Kuigi enam poes ei käida ja pere-sõpradega ei kohtuta, siis on hoopis tema abikaasal Märt Piusil tekkinud suur igatsus kinoskäimise järele.

"Eile sõitsime kinost mööda ja mees ohkas sügavalt – “Vaat kinno tahaks küll…” Lapsevanemana on graafik üsna sama, mis enne ja koosneb peamiselt söögitegemisest, koristamisest, õues olemisest ning lapsega mängimisest," kirjeldab Saara oma tegemisi ajakirja Säde Instagramis.

Praeguse koroonohulluse paanikaga Saara kaasa ei lähe. “Meediat tarbin diagonaalis ja harva, niikuinii tuleb infot ustest ja akendest. Olen rohkem endasse süüvinud, mõtlikum ja tasasem. Ilmselt viimase trimestri jõuetus ja vaikus enne tormi (loe: beebit)."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TSAU MIS TEED: täna räägib meile oma tegemistest näitleja Saara Pius ????: “Sisuliselt pole minu elus suurt miskit muutunud peale selle, et poes ma ei käi ja sõprade-perega ei kohtu. Õnneks on olemas internet ja videokõned. Eile sõitsime kinost mööda ja mees ohkas sügavalt - “Vaat kinno tahaks küll...” Lapsevanemana on graafik üsna sama, mis enne ja koosneb peamiselt söögitegemisest, koristamisest, õues olemisest ning lapsega mängimisest. Tundub, et ilmad hakkavad vaikselt soojenema ja see lisab mingit ekstra rõõmu ning naudingut. Nagu enamus eestlasi üritame meiegi käia palju linnast väljas ilusates kohtades. Peamiselt ranna-aladel, sest mänguväljakud on ju kinni, aga liivalosse tahab laps ehitada ikka.???? Otsime lepatriinusid, püüame liblikaid, vaatame sipelgaid askeldamas ja sööme sambla peal kodus tehtud pirukaid. Praeguse koroonohulluse paanikaga ma enda säästmiseks kaasa ei lähe. Meediat tarbin diagonaalis ja harva, niikuinii tuleb infot ustest ja akendest. Olen rohkem endasse süüvinud, mõtlikum ja tasasem. Ilmselt viimase trimestri jõuetus ja vaikus enne tormi (loe: beebit)???? Küll aga olen siin raseduse ja koroona ajal sattunud seriaali sõltuvusse - The Handmaid’s Tale. Karm, õudne,põnev, õõvastav, aga üritan seda vaadata läbi paksu filtri ja professionaalse huvi ning mitte niiväga hinge võtta. Järgmiseks Modern Family viimane hooaeg, ma luban.???? Meil on ülivahva kvartal kuue elumajaga ja väga toredad naabrid ning palju lapsi hoovi peal. Hoiame ilusti distantsi ja järgime reegleid. Veel on meil siin vahva sammude võistlus käimas. Meil on suur graafik, kuhu kõik päeva lõpuks oma sammud kirja panevad. Mõni on eriti tubli ja teeb 41000 sammu päevas???? Ma suure pallina olen megaõnnelik, kui 10000 sammugi tuleb! Aprilli lõpus selgitame võitja. Vaat nii. Rahu ainult rahu???????????? #saarapius #tsaumisteed #kevad #püsikodus #intervjuu #säde #ajakirisäde

A post shared by Ajakiri SÄDE (@ajakiri_sade) on

Kommentaarid puuduvad