“Rannamaja” staar Merylin teistega enam ei suhtle: oleme lahku kasvanud

uudised.ee

Paistab, et teleekraanil loodud sõprus ei pruugigi alati siiski püsima jääda. "Rannamaja" staar Merylin Nau paljastas, et tänaseks pole tal teiste majakaaslastega enam suhteid säilinud.

Merylin käis külas Star FM hommikuprogrammis ja rääkis uuest saatest "Rannamaja: raju reede", kus tema, Ada ja Seidi hakkavad igas saates vallalistele klubidest kaaslast otsima. Merylin sõnas, et kaaslase leidmine saate jooksul on võimalik, kui väga tahta.

"Rannamaja" saates Merylin ise aga endale kaaslast ei leidnudki. "Seal lihtsalt ei sattunud. Ei tekkinud seda keemiat lihtsalt," kommenteeris ta.

Lisaks tundis ta, et üheks võimalikuks probleemiks võis olla ka see, et kõik saates osalejad elasid ühe katuse all ja käisid teineteisele närvidele.

Ada ja Seidi rääkisid Õhtulehele, kuidas peale saadet hakkasid neile keskealised mehed kirjutama. Merylin aga kinnitab, et õnneks on tema sellest pääsenud.

"Mul ei tule meestelt neid kirju, kes kutsuvad deidile. See on väga harv juhus, kui mõni mees nii kirjutab," ütles Merylin.

Ada pidas natuke aega tagasi oma sünnipäeva, aga Merylin sinna kutset ei saanud. Naine kinnitab, et nad saateväliselt väga palju ei suhtle, aga samas pole nende vahel ka pingeid.

"Me oleme lahku kasvanud. Meil on lihtsalt erinevad huvid," selgitas ta.

Star FM hommikuprogrammis antud intervjuud saad järgi kuulata SIIT!

Kommentaarid puuduvad