Klõps! Helen Adamson jagas paljastavat fotot

uudised.ee

Lauljatar ja suunamudija Helen Adamson jagas sotsiaalmeedias paljastavat fotot, millega koos jagab kasulikke nõuandeid. 

Adamsoni pilt ei ole uus, vaid tegemist on meenutusega, kui lauljanna käis Maldiividel. Siiski on tähtsam pildi juurde lisatud tekst. 

“Viimasel ajal olen ma saanud väga palju sarnase küsimusega kirju, et kuidas mina olen depressioonist ja ärevusest üle saanud. ⁠Ühest vastust sellele küsimusele ilmselt ei ole, sest see mis aitas mind ei pruugi aidata kedagi teist, ning nii palju nagu nagu on inimesi, on ka põhjuseid mis neid seisundeid põhjustab, sest mitte kellelgi ei ole minuga täpselt identesid elukogemusi. ⁠Samuti saan ma öelda, et nii depressioon, kui ärevus ei ole midagi, mille saab 100% kindlusega kogu eluks välja ravida, sest kui meie ellu tekib soodne pinnas ja stressorid, mis ajukeemia paigast viivad, siis paratamatult võib keha taas märku anda, et elus oleks vaja midagi muuta. ⁠
Õnneks on aga rida erinevaid tegevusi millele tähelepanu pöörates saab end aidata. Ja mind on kõige enam aidanud just need:⁠ igapäevane väljas liikumine, teraapia, rutiinide ellu toomine, elutempo aeglustamine ja vaimsed praktikad,” rääkis Adamson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Kommentaarid puuduvad