Henrik Kalmet tuleb välja uue virtuaalse stand-up etendusega

uudised.ee

Näitleja Henrik Kalmet toob publikuni oma uue stand-up etenduse “Eriolukord ruudus”, mida saab näha Zoomi keskkonnas. Tegu on Skype’ile sarnase lahendusega, kus inimesed saavad omavahel virtuaalselt suhelda.

“Mina näen ja kuulen publikut samamoodi nagu nemad mind. See kõik on nagu hästi suur kõne Zoomi keskkonnas,” rääkis Kalmet.

Pilet maksab kümme eurot ja kogu etenduse tulu annetatakse Toidupangale. Üks pilet kehtib kasvõi tervele perekonnale.

Kalmet tegi etendusele ka juba ühe läbimängu, mida jälgis paarkümmend inimest. 

Esimene etendus toimub juba 18. aprillil kell 17.00. “Kui see saab täis, siis järgmine täistund on uus etendus. Väga suure huvi korral võin seda 24 tundi järjest mängida. Sa ei kujuta ette, kui palju ma puhanud olen. Ma võin seda kasvõi kuu aega järjest teha. Lõpuks ütlevad inimesed, et äkki paneks kinni selle asja.”

Artikkel refereeritud portaalist Kroonika.

 

Kommentaarid puuduvad