Marilyn Kerro: ma ei raiska oma pere ja laste arvelt aega pseudoteemadele

uudised.ee

Avameelses intervjuus ajakirjale Anne ja Stiil tunnistab selgeltnägija Marilyn Kerro, et ei raiska pere ja laste arvelt aega pseudoteemadele ning vastab ainult kirjadele, milles kajastuvad päris probleemid.

Nõustamistööd teeb ta valikuliselt ja kirja teel. “Kui näen kirja, kus neiu kirjutab, et poiss jättis ta maha ja süda on murtud, siis… Halloo! Viis päeva tagasi kirjutas naine, kes kaotas oma ainsa lapse ja ka eluisu. See on probleem! Alati soovitan inimestel mõelda, enne kui nad mulle kirjutavad… Ma ei raiska oma pere ja laste arvelt aega pseudoteemadele. Need ei kõneta mind. Ja siis minnaksegi kaardimooride juurde. Makske ja minge saage oma vastused! Jah, ma olen aus… Tean, et anne püsib neil, kes on lõpuni ausad iseenda ja teiste vastu.”

Seega tasub Marilyni poole pöörduda viimases hädas.

Refereeritud ajakirjas Anne ja Stiil.

Kommentaarid puuduvad