Tallinna lauluväljaku juht: kaalume autokinolaadsete ürituste korraldamist

uudised.ee

Eriolukorra tõttu jäävad sel suvel kõik Tallinna lauluväljakul toimuma pidanud üritused ära. Lauluväljaku juhi Urmo Saareoja sõnul kaaluvad nad autokinolaadsete ürituste korraldamist, et inimesed saaksid meelelahutusest osa kontaktivabalt.

Nii saaksid lauluväljakul toimuda näiteks kontserdid ja etendused, mille publik oma autodes püsib. “Loomulikult me ei saa avada autokino lahendust enne, kui see ei ole valitsuse poolt lubatud formaat ja mõistagi ka terviseamet peab ütlema, et kõik on korras,” ütles Saareoja “Vikerhommikus”.

Saareoja lisas, et mitmed ürituste korraldajad on nendega juba ühendust võtnud ja plaani vastu huvi tundnud. “Tegelikult on ka juba üks bänd, kes ütles, et kui nemad saaksid esineda esimesena, et oleksid nii-öelda pilootprojekt Eestis ja Tallinnas, siis nemad oleksid kahe käega poolt ja tahaksid esineda,” rääkis Saareoja.

“Pigem täna seisaks hea selle eest, et saaks pakkuda neile inimestele, kes juba on meelelahutusnäljas ja valmis siin midagi nii-öelda kuskilt hankima või õigemini soov on kuskilt midagi hankida, et siis seda meelelahutust saaks ka inimestele pakkuda,” lisas ta.

 

Kommentaarid puuduvad