Henrik Normanni armuelu õitseb: meil on kõik vinks-vonks!

Henrik Normanni sõnul on paari- ja peresuhetes praegu huvitav aeg. “Praegu on enamikul inimestel teineteise jaoks palju aega ja kui minnakse tülli, ei saa kodust niisama lihtsalt lahkuda,” räägib näitleja Kroonikale antud intervjuus. 

“Ei ole nii, et lähen minema, tööle – ei saa kuhugi minna, uksed on lukus. Ja praegu ongi kõik asjad korraga, ühtaegu oled nii tööl, kodus kui ka kohas, kus puhata – kõik see piirdub koduga,” lisab Henrik. 

Pikalt poissmehepõlve pidanud näitleja ja meelelahutaja isolatsioonis üksindusega silmitsi ei seisa, vaid naudib suhet Kristina-nimelise daamiga. “Meil on kõik vinks-vonks,” kinnitab meelelahutaja heatujuliselt.

Refereeritud Kroonikast.

Henrik Normanni üks legendaarsetest karakteritest on filmist “Vanad ja kobedad” tuntud südikas vanaproua Maie Põld, kes on pandeemia tuules koroonapäevikut pidama hakanud. Jälgi Maie tegemisi SIIT!

Kommentaarid puuduvad