Sünne Valtri käib kasvuhoones rahunemas: mul on seal isegi lühtrid laes!

uudised.ee

Legendaarne rahvalaulik Sünne Valtri andis Star FM’i hommikuprogrammile intervjuu, kus rääkis oma lühtritega kasvuhoonest, 8. klassi koolitööde tegemisest ja paljust muust.

Sünne tunnistab, et praegune kodusolemise aeg on talle pigem hästi mõjunud. Lauljatar kirjutab uut muusikat ja harjutab kasvuhoones laulmist. “Ma palusin oma abikaasal teha mulle selline kasvuhoone, mis ei oleks ainult tomatite kasvatamiseks, vaid ka mina saan pool aega seal olla – mul on isegi kaks lühtrit laes”, rõõmustab Sünne. Loomulikult pakub kasvuhoone lisaks pelgupaigale ka palju erinevaid rohesaadusi nagu tšillid, jalapenod ja muud ürdid. 

Sünne on kaasatud ka oma 8. klassi lõpetava tütre Sandriini kodutöödesse, mida aeg-ajalt üheskoos tehakse. Kodune õppevorm lauljatari tütrele raskusi ei valmista.

Sarnaselt kolleegidele muusikamaastikul tunneb ka Valtri meeletult puudust esinemistest. “Tahaks oma publikule uuesti silma vaadata. Eks iga asi on millekski hea ja ka puhkus kulub ära… Lisaks ei ole ma viimase seitsme aasta jooksul nii palju puhanud kui praegu…,hakkan juba väsima sellest,” räägib naine.

Kuula täispikka intervjuus Star FM’i kodulehelt SIIT!
 

Kommentaarid puuduvad