Blogija Kristina Pärtelpoeg on eriolukorra tõttu sunnitud korterist välja kolima

uudised.ee

Sisulooja Kristina Pärtelpoeg avaldas oma blogis, et ta on koos elukaaslasega otsustanud oma senisest elukohast välja kolida. Nimelt tekitavad tuska nende lärmakad naabrid ja see, et omanikud väidetavalt ei tule vastu noorpere rahalistele palvetele.

Kristina kirjeldas, et korterikulud küündivad koguni 800 euroni. Kriisi tõttu pole pääsenud Soome tööle ka tema elukaaslane Siim ning pisikese Khelani vanemate rahakott on muutunud eriti õhukeseks.

Naise sõnul õnnestus enamikel tema tutvusringkonnas olevatest inimestest üürileandjaga rääkida üüri alandamisest vähemalt kriisi ajaks, kuid Pärtelpoja korteriomanik keeldus paaril üürihinda alandamast ja soovitas rahaliste raskuste teemal pöörduda linnaosavalitsusse.

 

Kommentaarid puuduvad