Beebiblogija Kristina Pärtelpoeg käis operatsioonil: läks hästi, et saan imetada

uudised.ee

Beebiblogija Kristina Pärtelpoeg poseeris koos mõnekuuse tütre Khelaniga ajakirjas EMA, mille kauni fotoseeriaga laseb vaataja endale ligi ning räägib seejuures, mida tähendab olla erinev.

Pärtelpoeg ei varja, et pidi seljavalude tõttu ette võtma rinnavähendusoperatsiooni. “Läks hästi, et ma saan Khelanit imetada. Kirurg ütles, et ta üritab piimajuhasid mitte kahjustada, aga pidin arvestama, et mul ei pruugi rinnapiim tulla. Õnneks siiski tuli,” räägib naine.

Samuti tunnistab ta, et koges nahavärvi pärast koolikiusamist. “Mulle öeldi halvasti. Suuremad poisid lükkasid mind ja panid jalga ette, kui ma koridoris jooksin. Hiljem sain aru, et neil, kes teisi kiusasid, olid kodus rasked ajad. Kui vanemad on oma lapse vastu õelad, siis ta elab seda teiste peal välja,” selgitab Pärtelpoeg.

Loe rohkem ajakirja EMA kevadnumbrist.

 

Kommentaarid puuduvad