Epp Kärsin meestele: minuga hakkama saamine, see on ikka väljakutse

uudised.ee

Naudingute koolitaja ja sekspert Epp Kärsin on tuntud paljudele eestlastele olles üle 16 000 inimesele jaganud oma teadmisi seksuaalsusest ja voodirõõmudest. Kuidas läheb suhetega aga Epul endal ja milline naine ta oma kaasale on?

Kärsin tunnistab, et ka tema tülitseb oma suhtes. “Ma olen ju ikkagi naine — ma arvan, et minu sees on vähemalt 10 naist. Ma ei ole uruhiir. Kui mõni mees võib öelda, et ma tahan sellist naist nagu Epp, siis ei, te ei taha — minuga hakkama saamine, see on ikka väljakutse,” selgitab ta. Temas on kõike hästi palju: seksuaalsust, emotsionaalsust, kirge, tormi, naudinguid, lõbusust, ta on nagu üks tunnete oaas, hästi värvikirev. Epp ütleb enda kohta rõõmsalt, et ta on nagu sibul, mida sa hakkad koorima ja siis nutad ja naerad läbisegi.

Refereeritud Delfi Naistekast.

Kommentaarid puuduvad