Kriis mõjutab Silvia Ilvese pere: suurt priiskamist enam pole

uudised.ee

Tšellistil ja nelja lapse emal Silvia Ilvesel pidi terve märtsikuu olema esinemistest sedavõrd tihe, et ta saatis ühe oma lastest Soome vanaema-vanaisa juurde. Christopher on sinna nüüd aga piiride sulgemise tõttu juba 1,5 kuuks jäänud.

Silvia sõnul on ka pere eelarve kõvasti kokku tõmmatud. “Tänu ERSO palgale saan täpselt makstud üüri, nii et suuri võlgnevusi pole tekkinud. Lisaks jookseb veel emapalk, mis suvel küll lõpeb. Suurt priiskamist meie peres aga enam pole,” selgitab ta.

Kui varem tellis pere palju toitu koju, siis nüüd teeb Silvia ise süüa. “Et esinemisi pole, on ka muidu kahesaja euroni küündinud taksoarved ära jäänud. Sada eurot olen kokku hoidnud take-away-kohvilt, mida varem ikka linnas ostsin.”

Silvia aitab lapsi koolitöödega ja isegi pillimängus on vanemast pojast sirgunud talle võrdväärne partner.

Loe täispikka artiklit Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad