Nunnu klõps! Andres ja Birgit Puusepp said perelisa

uudised.ee

Power Hit Radio saatejuht ja DJ Andres Puusepp avaldab sotsiaalmeedias, et tema pere on nüüd ühe imearmsa liikme võrra rikkam.

Nimelt võtsid Andres ja tema abikaasa Birgit omale koera, kes sai nimeks Dorado. Tegemist on Staffordshire’i bullterjeriga. “Me vaatasime hästi palju ringi. Tahtsime hästi sõbralikku koera, kes näeb koera moodi välja ka. Kassisuurust koera väga ei tahtnud,” selgitab mees tõuvaliku tagamaid.

Andresele ja Birgitile pole loomakese pidamine võõras, sest juba kuus aastat toimetab nende kodus varjupaigast võetud kiisu,  “Nad vaikselt tutvuvad,” kirjeldab saatejuht kassi ja koera alanud ühist elu.

Andres ütleb, et praeguse seisuga pole perel plaanis lemmikuid juurde võtta. “Koera me väga tahtsime ja nüüd lõpuks saime. Kassist-koerast täitsa piisab.”

Trendiga kaasas käies tegi pere oma värskele lemmikule ka Instagrami kasutaja.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad