Ženja Fokinil on uus hobi: ma hakkasin kokkama!

uudised.ee

Tänu eriolukorrale leidis stilist ja „Maskis laulja“ detektiiv Ženja Fokin endale uue hobi, milleks on toiduvalmistamine.

Fokin tunnistas Star FM Hommikuprogrammis, et eriolukorra ajal äppide kaudu toidu tellimisest tekkis suur tüdimus ning ta hakkas ise kokkama. Ženja üheks lemmikuks on olnud kalaroad, kuid väga usinalt on ta valmistanud ka karulaugupestot: „Olen teinud väga palju pestot, mõnikord lausa mitu korda päevas – see maitseb eriti hea pastaga!“ Kriisiaeg on muutnud ka Ženja toidupoe külastamise harjumusi. Näiteks nüüd käib ta toidukaupa varumas vaid korra kahe nädala tagant.

Andeka stilistina tuntud Fokin usub, et eriolukord muudab meie kõikide harjumusi ka rõivastumise osas, sest kindlasti pööratakse edaspidi rohkem tähelepanu riiete kvaliteedile ja taaskasutusele, tarbitakse vähem ning kaob valehäbi kanda rõivaesemeid korduvalt, lausa ribadeks.  

Ženja Fokini täispikka raadiointervjuud saad järele kuulata SIIT!

Kommentaarid puuduvad