Tartus avatakse sel nädalal esimene autokino

uudised.ee

Maailmas koroonaviiruse tõttu leitatud erilahendused ürituste korraldamiseks on jõudnud ka Eestisse ja esimesena teeb otsa lahti Tartu, kui huvilistele avatakse eriolukorra nõuetele vastav autokino.

Tartu Elektriteater korraldab juba käesoleva nädala reedel, 15. mail, Tartus ERMi parklas eriolukorra reeglitele vastava autokino. Kui üritus on edukas, on plaanis seesuguseid kinoõhtuid korraldada veelgi. 

“Kuna oleme ka varasematel suvedel erinevate sündmuste raames autokino näidanud, siis otsustasime tegevuse vabasse õhku kolida, kuna tubased kinoseansid ei ole hetkel lubatud ning eriolukorrast tulenevalt on kultuurisündmuste toimumine siiani raskendatud,” kirjutab Elektriteater oma kodulehel.

Reedel linastub “Kevadine praam” ning laupäeval dokumentaalfilm “Wolfpack – Manhattani hundid”. Filmiseanss algab 22:15, pileti hind 20 eurot auto kohta.

Ühes autos tohib olla vaid kaks inimest, välja arvatud kui tegemist on perekonnaliikmetega. Autost väljuda ei ole lubatud, välja arvatud vältimatu vajaduse korral.

Lisainfo ja piletid leiad SIIT!

Kommentaarid puuduvad