Festival Tallinn Music Week peetakse augustis

uudised.ee

Rahvusvaheline festival Tallinn Music Week leiab aset augusti lõpus, festivali korraldatakse väliüritustele kehtestatud piirangutele vastavalt.

Tänavune Tallinn Music Week toimub 26.–30. augustil ning festivali muusikaprogramm koosneb 27.–29. augustile jaotatud eraldi kontserdiõhtutest Tallinna klubides ja kontserdisaalides, edastas festivali koraldaja. 

Üritused toimuvad vastavalt sätestatud piiranguile, mille kohaselt võib väliüritusi pidada kuni tuhandele inimesele ja siseruumides toimuvaid üritusi kuni 500 inimesele. Konverentsi ja tasuta linnaprogrammi üritused toimuvad piiratud mahus.

Kõigi programmiosade formaati kohandab festivali korraldustiim vastavalt leevendustega kaasnevatele eritingimustele, järgides ühtlasi kõiki antud perioodil kehtivaid reegleid.

Festivali peakorraldaja Helen Sildna sõnul on festival kenasti kohandatav nõutud reeglitele, kuna festivali üritused toimuvad üle linna erinevates asukohtades.

“Üks olulisemaid eesmärke me tiimi jaoks on mõelda läbi, kuidas tänavune TMW saab olla maksimaalselt kasulik Eesti artistidele ja muusikasündmusi teenindavale ökosüsteemile helirendifirmadest hotellideni. Juuli ja august annab võimaluse kogu kultuurivaldkonnale ja sündmuskorraldajatele näidata üles vastutustundlikku nutikust ning tõestada, et suudame väärtust ja uut kvaliteeti pakkuda ka keerulistes oludes,” ütles Sildna.

Festivali kavas on kolmepäevane muusikaprogramm, konverents Eesti Kunstiakadeemias, linnafestivali üritused ja eriprogramm Paldiski Pühapäev. Piirangutega seotud muudatused festivali korralduses avalikustatakse juunikuus.

Kommentaarid puuduvad