Näosaatest tuule tiibadesse saanud lauljatar Eleryn Tiit rõõmustab fänne soolosingliga

uudised.ee

Telesaatest “Su nägu kõlab varsti tuttavalt” tuntuks saanud lauljatar Eleryn Tiit lõi käed plaadifirmaga Made In Baltics (Sony Music Entertainment) ning andis välja värske ja kaasahaarava singli nimega “Vaikin”. 

Viljandist pärit Eleryn on oma muusikukarjääri jooksul osalenud mitmetes erinevates projektides, ent omalooming on olnud alati miski, millest ta on suure kaarega mööda kõndinud. Nüüd tunneb lauljatar, et aeg on küps lasta inimestel avastada päris Eleryn Tiitu ning näidata, mis temas tegelikult peidus on.

“Minu uus singel “Vaikin” on kaasaegne, puhas ja minimalistlik poplugu. Nagu ka pealkiri ütleb, siis selles loos osapooled vaikivad. Tegelikult on selle taga pelgalt hirm. Hirm panna end haavatavasse olukorda ja öelda just esimesena välja oma mõtted ja tunded. Et keegi haiget ei saaks, on pooled otsustanud vaikida,” selgitab Eleryn loo sisu.

Oma uues loomingus püüdleb Eleryn terviklikkuse poole ning soovib jutustada lugusid elust enesest. Olgu selleks teekond enesearmastuseni, kellegi teise armastamiseni või hoopis lood murtud südametest ja kangekaelsusest tunnetest lahti laskmisel. Seetõttu peab lauljatar väga oluliseks oma panust laulusõnade kirjutamises. Uus singel “Vaikin” tekitab Elerynis eriti sooja tunde, kuna pala kirjutati koos kahe erilise sõbraga - Soome produtsent Aleksi Liski ning lauljatar Rahel Ollisaarega. 

Kommentaarid puuduvad