Täna
11. juul
14...19
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Meelelahutus

Tallinna lauluväljakul toimub juulis mitmepäevane muusikafestival armastatud kodumaiste artistidega! 

Foto: Pressimaterjal
Trad.Attack!
15:10 02. juuni 2020
Autor: uudised.ee

Üle pika aja saab taas oma lemmikartiste näha laval esinemas, sest juuli teisel nädalal toimub Tallinna lauluväljaku pargis muusikafestival Summer in the City. Piiratud koguses pileteid on juba müügil. 

Summer in the City toob 7.-12. juulini muusikud internetikeskkonnast nende loomulikku asupaika, lavale. Üles astuvad Dagö, Smilers, Reket, Noëp, Trad.Attack!, Lenna.

Festival toimub lauluväljaku suurel pargialal, kus igal ühel on võimalik hoida piisavalt distantsi, aga samas saada linnafestivalile omast meeleolu, nautida suve ning oma lemmikartiste. Iga kontserdi kohta on müügil vaid 900 piletit. Festivali korraldajad jälgivad kõiki valitsuse ja terviseameti soovitusi ning tuletavad seda vajadusel ka kontserdikülastajatele meelde. 

Festivali avab 7. juulil Dagö, kes esitleb oma uut kauamängivat “Küte”. Viimasest Dagö numbrialbumist on möödunud üheksa aastat ja selle aja jooksul tekkinud mõtted on kõik paigutatud ahjusooja kauamängivasse. “Kütet” aitas ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu välja anda üle 500 fänni. Järgnevate õhtute jooksul saab festivalil näha Smilersit, Reketit, Noëp'i ja Trad.Attack!-i, kes annab Summer in the City festivalil suve ainsa kontserdi Tallinnas. Festivali lõpetab 12. juulil Lenna.

Muusikafestival “Summer in the City” toimub Tallinna lauluväljaku pargis, Mere alleel 7.-12. juulini. Piiratud koguses pileteid on saadaval SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!