Karm pihtimus! Alexander Rybak on aastaid sõltuvusega võidelnud

uudised.ee

2009. aastal hitiga "Fairytale" Eurovisiooni võitnud Alexander Rybak paljastab sotsiaalmeedias teda aastaid kimbutanud saladuse. Nimelt on muusik 11 aastat olnud sõltuvuses unerohtudest ja antidepressantidest.

Rybak tunnistab, et alustas tänavu jaanuaris võõrutust ja hakkab väikeste sammude haaval end taas juba iseendana tundma.  "Tabletid tegid mu viimaste aastate jooksul nõrgaks ja hirmunuks. Need ei mõjunud halvasti mitte ainult mu ajule, vaid ka kõhule ja lihastele. Sõltuvus hävitas suhteid inimestega, kuid mis kõige tähtsam – see peaaegu hävitas mu tahte elada," paljastab mees. 

"Ma tean, et paljudel teist on samasugused probleemid, seega jagan järgnevate nädalate jooksul oma kogemust teiega. Kui keegi minu kogemusest õpib, tunnen end paremini," seisab postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ALEXANDER RYBAK ???? (@rybakofficial) on

Kommentaarid puuduvad