Täna teleesilinastub TV3s kodumaine komöödia „Ühemeheshow“

uudised.ee

Komöödia „Ühemeheshow“ (The Chuck Band Show, 2019) on ühtaegu nii humoorikas kui ka liigutav  tõestisündinud lool põhinev film aususest ja eneseleidmisest.

Filmi keskmes on üks tõeline luuser – raadio DJ Chuck Berger. Tema naine tahab ta maha jätta, tema ülemus tahab ta vallandada ja nagu sellest veel vähe oleks - isegi tema munand tahab temast lahti saada. Arstidelt munandivähi diagnoosi saamise järel on Chucki suurimaks hirmuks, et temast saab munadeta mees.

Raske haigusega võitlema asudes avastab Chuck peagi, milline vägi on huumoril ja aususel. Kuid kas sellel teekonnal suudavad enda vastu ausaks jääda ka salamisi lahutust kaalunud abikaasa Helena ja teised Chuckile lähedased inimesed? Olles teavitanud oma ülemust Hendrikut teda tabanud saatuselöökidest, tekib kahe mehe vahel ootamatu sõprus. Raadiojaama juhi julgustusel otsustab Chuck anda oma saatuse raadiokuulajate kätte ning sedamööda, kuidas ta eetris oma hinge puistab ja kuulajaid naerutab, saavutab ta raadiosaade "The Chuck Band Show" ennekuulmatu menu.

Filmi peategelast Chucki kehastab Comedy Estonia üks asutajatest Stewart Johnson, tema abikaasa rollis on Marta Laan ning Chucki ülemust Hendrikut mängib Henry „Genka“ Kõrvits.

„Ühemeheshow“ teleesilinastub TV3s täna kell 22.35.

Kommentaarid puuduvad