Homme
08. juul
15...20
7...15
Ülehomme
09. juul
15...19
7...14

Meelelahutus

Tõnis Niinemets tunnistab laiskust: töötegemise soov on ära kadunud

Foto: Tiit Blaat/Kroonika
13:05 05. juuni 2020

Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel parimaks seriaalinäitlejaks valitud Tõnis Niinemets on eriolukorrast tekkinud vabal ajal hakanud tegelema aianduse ja koera kasvatamisega.

"Kui alguses olin veidi ärevil, et kevadised etendused järsku lõppesid, siis nüüd olen isegi mõneti laisaks muutunud ning töötegemise soov on üldse ära kadunud. See aga ei tähenda, et ma lava ja publikut ei igatseks," tunnistab ta.

Tõnis tunnistab, et on leidnud uue hobi – haljastuse. Ta lõikab ja hooldab oma Kala­majas asuva kodu õuel istikuid ja põõsaid. "Arborist ma kindlasti pole aga aiandus on põnev teema, millesse süüvida."

Tõnise perekond sai lisa ka spanjel Xia näol, kes sai võetud vahetult enne koroonakriisi. "Mina olin viimane, kes ütles, et hea küll, võtame koera. Aga nüüd on nii, et koer valis just minu oma peremeheks."

Artikkel refereeritud Kroonikast.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!