Mis juhtus? Lauljatar Kethi Uibomägi toibub operatsioonist

uudised.ee

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi on juba mõnda aega kannatanud ägedate seljavalude käes, millega on nüüd tänu operatsioonile lõpp-arve tehtud.

Mai lõpus sai Kethi artsidelt diagnoosi ja täna hommikul tehtigi talle nimmediskide operatsioon. "Diskid surusid mu vasaku jala närvid kinni, aga nüüd peaks olema kanalid vabad. Alles toibun narkoosist. Operatsioon toimus kell 8.30 hommikul, aga juba saan aru, et mu jalga valu enam ei kiirga. Maailma suurim aplaus mu elupäästjale Doktor Aadu Liivatile!"

"Teekond Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse neurokirurgia osakonda ja operatsioonile on olnud tõeline katsumus. Ma olen elu lõpuni tänulik mu fantastiliselt kogenud, professionaalsele kirurgile Doktor Aadu Liivatile - aitäh, et sa mind aitasid!" rõõmustab Kethi sotsiaalmeedias.

"Samuti on kogu haigla personal alustades registratuurist kuni medõdede ja söögitädideni tohutult positiivsed, abivalmid, innustavad - ma tean, et see on osa teie tööst, aga aitäh igale ühele, kes te oma töösse nii suure pühendumusega suhtute. Ma väga austan teid! AITÄH, et kinkisite mulle mu elu tagasi!!"

Kommentaarid puuduvad