Siiri Sisask küsib kodukontsertide eest krõbedat hinda: kui siit head elamust ei saa, olen nõus piletiraha tagasi maksma

uudised.ee

Siiri Sisask kuulutas välja kodukontserdid, mille 30-eurone piletihind tekitab inimestes küsimusi, sest tundub liiga kõrge olevat. Muusik kinnitab, et kui inimesed kontserdiga rahule ei jää, on ta valmis neile raha tagasi maksma.

Sisask arutab teemat sotsiaalmeedias ja selgitab, et 30 eurot maksev pilet sisaldab lisaks kontserdile käibemaksu, suupisteid ja teed või kohvi ning muid kontserdiga seotud väljaminekuid. "Olen ostnud ka võimenduse ja loonud hubase kontsertpaiga. Aed on korras ja kaunis, iga inimene võiks tunda end siin hästi ja saada mõneti ka võibolla inspiratsiooni. Kui siit head elamust ei saa, olen nõus piletiraha tagasi maksma," kirjutab ta.

"Käisin hiljuti üle pika aja Vapianos söömas, pizza ja vesi kokku maksid 14 eurot. Oleksin ka salati võtnud, oleks hind olnud juba 20 euro ligi või üle selle. Oleks veel ka kellegi kontsert seal toimunud, oleks võibolla hind olnud veelgi kõrgem - on loogiline arvata. Kontsertide hindu saab hoida madalamal, kui on suurüritused, oodata rohket publikut jne. Mina oma kontserte siin meelega suureks ajada ei taha, need on väiksed isiklikumat laadi kodukontserdid," lisab muusik.

Sisask küsib inimestelt nõu, milline hind võiks sobivam olla. "Ega ma ei näegi väga võimalust hinda odavamaks lasta, aga samas ma ka ei taha solvata inimesi, kes tahaskid kontserdile tulla. Kui kellelgi on mõni idee, andke palun märku! Ma kindlasti tahaksin, et igaüks, kellele minu muusika ja mu muusikavalik ka teiste artistide puhul meeldib, saaks tulla ja nautida."

Kommentaarid puuduvad