Forum Cinemas taasavab Coca-Cola Plaza 15. juunil

uudised.ee

Forum Cinemas taasavab 15. juunil Coca-Cola Plaza uksed, peale jaanipäeva saab külastada ka Viljandi Centrumi kino ning Tartus Ekraani kino, vahendab BNS.

Forum Cinemas kinoketi kõik kinod on ettevõtte teatel viidud kooskõlla terviseameti nõuetele ja on nii töötajatele kui ka külastajatele turvaline keskkond.

Kinosaalide täituvusel jälgitakse suuremate saalide puhul 100 inimese maksimumpiiri ning väiksemate kinosaalide puhul maksimaalselt 50-protsendilist täituvust. Kinodes on olemas desinfitseerimisjaamad ning puutetundlikke ekraane ja pindu puhastatakse iga 60 minuti tagant.

"Põhimõtteliselt on meie kinodes võimalik käia täiesti kontaktivabalt," märkis Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo pressiteates. "Pileti saab osta internetis, nagu seda teeb juba üle 70 protsendi kinosõpradest. Kinno jõudes skaneeritakse kinopilet telefoni ekraanilt."

Kongo lisas, et snäkid ja joogid on ette pakendatud ning neid saab osta iseteenindusest. 

Viljandi Centrumi kino avatakse 26. juunil ja Tartus asuv Ekraan 29. juunil. Läti ja Leedu kinod on plaanis avada 22. juunist.

Forum Cinemas OÜ kuulub Soome kinooperaatori Finnkino Gruppi, mis omakorda kuulub Odeon Groupi koosseisu, mille omanikuks on USA kinokett AMC. AMC aktsiad on noteeritud New Yorgi börsil.

Eestis opereerib Forum Cinemas OÜ Tallinnas kino Coca-Cola Plazat, Tartus Ekraani ja Viljandis kino Centrumi. 

Kommentaarid puuduvad